اجاره انبار و سردخانه مواد غذايي

آشنايي با سبك هاي دكوراسيون داخلي

نكاتي براي نگهداري اقلام دارويي و اجاره انبار براي آنها
تفاوت بين اجاره انبار كانتينر ، كانتينر كشتيراني و كانكس
آشنايي با اصول انبارداري و اجاره انبار
اجاره انبار كوچك در غرب تهران
اجاره انبار خانگي در غرب تهران
اجاره انبار در غرب تهران

اجاره انبار و سردخانه مواد غذايي

اجاره انبار مواد غذايي

يكي از عوامل كارايي انساني، تامين مواد غذايي سالم وكافي است به همين جهت انبار مواد غذايي طبق اصول بهداشتي

وفني از پايه هاي بهداشت عمومي وپيشگيري از بروز بيماريهاي مختلف وجلوگيري از اتلاف مواد غذايي محسوب مي شود .

براي رسيدن به اين هدف لزوم تطبيق انبارهاي نگهداري مواد غذايي با اصول استاندارد ضروري ميباشد.

از آنجاييكه ميوه جات بعد از برداشت و هنگام نگهداري كاملاً زنده بوده و تنفس مي نمايد

مي توان با كنترل ميزان اكسيژن و دي اكسيد كربن مدت نگهداري را افزايش داد؛

با افزايش ميزان درصد دي اكسيد كربن و كاهش مقدار اكسيژن انبار شدت تنفس ميوه كاهش يافته و طول عمر نگهداري آن افزايش مي يابد.

با اجاره انبار از مجموعه تهران دپو مي توانيد از شرايط استاندارد اين انبار ها استفاده كنيد.

نور انبار

انبار مواد غذايي مي بايست از نور كافي ومناسب بر خوردار باشد كه استفاده از لامپ هاي فلورسنت به علت مصرف پايين آنها مناسب است.

ضمناٌ از تابش مستقيم نور خورشيد به اجناس موجود در انبار بايد جلوگيري نمود.

درجه حرارت

درجه حرارت از مهم ترين نكات در تنظيم اعمال متابوليكي نگهداريمواد غذايي در انبار ميباشد

فعاليتهاي فيزيولوژيكي گياهان و متابوليكي ميوه جات بطور قابل ملاحظه اي در محيط هاي سرد به تأخير مي افتد.

رطوبت نسبي

بعد از دما مهم ترين مسئله در انبارداري رطوبت داخلي انبار ميباشد. ميزان رطوبت انبار رابطه مستقيم با ضايعات كمي و كيفي دارد .

هر چه اختلاف درجه حرارت بين اواپراتور و محصول كمتر باشد ميتوان رطوبت را در سطح بالاتري ثابت نگهداشت

تجربه نشان مي دهد درصورتيــكه جعبه ها چوبي حاوي ميــوه قبل از ورود به انبــــارخشك باشندحدود ۲۰۰ الي ۲۲۰ گرم رطوبت جذب مي نمايد

كه اين رطوبت در صورت مناسب نبودن رطوبت انبار از ميوه به جعبه منتقل شده و در نتيجه ميوه چروكيده ميشود.

تهويه

تهويه مطبوع و رعايت سرعت جريان هواي انبار يكي از راههاي مبارزه با قارچها و كپك ها مي باشد

در اينجا بايد يادآور شد كه حمل بار با ليفتراك هاي داراي سوخت گاز گازوئيل و بنزين بدليل وارد نمودن گاز هاي مضر در انبار ممنوع مي باشد

ضمناً همواره بايد از عدم وارد شدن گاز آمونياك از سيستم خنك كننده سردخانه به سالن اطمينان داشت.

شرايط سرد كردن اولبه

عملي كه در آن قبل از انبار كردن گرماي توليد فرآورده يا گرماي مزرعه و حمل ونقل در زمان لازم و مناسب از محصول گرفته شده

تا ضمن جلوگيري از فساد تازگي و ويژگيهاي طبيعي محصول ( عطـر، طعم و بو ) حفظ گردد.

اگر عمل سردكردن اوليه بلافاصله و بطور كامل و صحيح صورت پذيرد از رشد ميكروارگانيسم ها فاسد كننده جلوگيري كرده

و فعاليت هاي آنزيمي و تنفسي را محدود و توليد اتيلن راكنترل مي نمايد.

 

با اجاره انبار از مجموعه تهران دپو مي توانيد از شرايط استاندارد اين انبار ها استفاده كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.