كابينت و نصب كردن آن

آشنايي با سبك هاي دكوراسيون داخلي

نكاتي براي نگهداري اقلام دارويي و اجاره انبار براي آنها
تفاوت بين اجاره انبار كانتينر ، كانتينر كشتيراني و كانكس
آشنايي با اصول انبارداري و اجاره انبار
اجاره انبار كوچك در غرب تهران
اجاره انبار خانگي در غرب تهران
اجاره انبار در غرب تهران

كابينت و نصب كردن آن

آموزش مراحل نصب كابينت

كابينتمراحل نصب كابينت

مراحل نصب كابينت را مي‌توان به قسمت هاي زير تقسيم نمود:

  1. علامت گذاري بر روي ديوار
  2. نصب اتصالات بر روي ديوار
  3. نصب كابينت
  4. اندازه گيري درب ها نماي اپن و طبقات
  5. برش كاري و لبه چسباني
  6. لوله گذاري درب ها
  7. نصب درب دست گيره نماي اپن و طبقات

مرحله 1: علامت گذاري روي ديوار

كابينتعلامت گذاري روي ديوار

يكي‌از مهم‌ترين كارهايي‌كه هنگام نصب انجام ميشود علامت گذاري بر روي ديوار است. علامت گذاري دقيق بر روي ديوار باعث ميشود تا‌ در مراحل نصب ،كابينت تراز نصب شود چون در غير اينصورت عيوب زيادي در مراحل نصب بروز پيدا خواهند كرد و بي دقتي در ترسيم اين خطوط باعث ايجاد معايبي در كليه مراحل نصب كابينت ميشود.

مرحله 2: نصب اتصالات نگهدارنده روي ديوار

كابينتنصب اتصالات بر روي ديوار

براي نصب كابينت آشپزخانه روي ديوار نياز به اتصالات محكم داريم. در سال‌هاي اخير اتصالات گوناگوني ابداع شده اما متداول‌ترين اتصال براي نصب ديواري اتصال ۴۵ مي‌باشد كه با چوب يا فلز انجام ميشود. با اين اتصال كابينت به خوبي و سرعت بالا قابل نصب است و فشار زيادي را نيز مي تواند تحمل كند. در اتصال با چوب با مقطع مستطيلي 16*80 ميلي مترو طول دلخواه انتخاب كرده و با برشي ۴۵ در وسط مقطع در جهت طولي تخته آن را دو نيم ميكنيم كه يكي از آنها بر روي خط هاي اندازه گذاري شده برروي ديوار نصب ميشود و ديگري بر روي آن قرار ميگيرد.
بااين اتصال كابينت به‌سرعت و با دقت نصب ميشود و قادر به تحمل بار زيادي‌ خواهد بود.

مرحله 3: نصب بدنه

كابينتنصب بدنه كابينت

آموزش نصب كابينت زميني

پس از نصب اتصالات بر روي مكانهاي مشخص ابتدا كابينت زميني را نصب ميكنيم. پس از نصب كابينت زميني آنها را با يكديگر توسط پيچ، فيكس كرده و پس از فيكس كردن آنها به يكديگر به‌كمك پايه هاي آنها را به صورت تراز تنظيم ميكنيم.

آموزش نصب كابينت ديواري

پس از نصب زميني، كابينت هاي ديواري را بر روي ديوار قرار داده و با يكديگر فيكس ميكنيم.

نصب تاج زير مهتابي و پاخور

پس از نصب نوبت به نصب تاج زير مهتابي و پاخور (پاسنگ) ميرسد. و در ادامه صفحه رويي كابينت زميني را نصب ميكنيم در نصب صفحه كابينت زميني بايد با توجه به نوع سينك و گاز، محل نصب آن ها بر روي صفحه را آماده كرد و پس از نصب صفحه اقدام به نصب سينك و گاز كنيم.

مرحله 4: اندازه گيري درب ها، نماي اپن و طبقات

كابينتاندازه گيري درب ها نماي اپن و طبقات كابينت

پس از نصب آن ها در محل خود نوبت به اندازه گيري درب هاي كابينت ها، نماي اپن و طبقات آنها ميرسد. در اندازه گيري طبقات بايد اندازه طبقات را ۱ تا ۲ سانتيمتر كوچكتر از اندازه واقعي عمق كابينت در نظر گرفت. در اندازه گيري درب ها بايد به مقدار ۴ تا ۵ ميلي متر اندازه‌ها كوچكتر از عرض واقعي درب باشد اين عمل به منظور عمل ريگلاژ انجام ميشود. به طور مثال اگر اندازه پشت عرض كابينت cm 50 باشد عرض درب ما cm 5/49 محاسبه ميشود. براي اندازه گيري ارتفاع درب ها مانند اندازه گيري عرض درب عمل ميكنيم با اين تفاوت كه ارتفاع درب ديواري و همين طور زميني بايد ثابت باشد.

مرحله 5: برش كاري و لبه چسباني دربها

كابينتبرش كاري دربها و لبه چسباني

پس از اندازه گيري درب نماي اپن و طبقات، اقدام به برش كاري ابعاد مورد نظر ميكنيم و پس از اتمام برش كاري آنها را با PVC لبه چسباني ميكنيم در لبه چسباني درب ها و نماي اپن از نوارهاي PVC با ضخامت ۱ تا ۲ ميلي متر استفاده ميشود و براي لبه چسباني طبقات ميتوان از نوارهايي با ضخامت ۱/۰ ميلي متر استفاده كرد. پس از لبه چسباني قطعات اقدام به تميز كردن لبه ها ميكنيم.

مرحله 6: نصب لولا بر روي درب

كابينتنصب لولا بر روي درب كابينت

پس از آماده شدن درب ها به كمك دريل با مته گازور محل نصب لولاي گازور را بر روي درب ايجاد ميكنيم و پس از اتمام اين مرحله اقدام به نصب لولا ميكنيم، محل ايجاد لولا گازور بايد از لبه درب تا مركز مته گازور حدود mm 22 فاصله داشته باشد. هنگام نصب لولا بايد دقت كرد لولا كاملاً موازي با لبه درب باشد تا در هنگام نصب درب بر روي كابينت آشپزخانه دچار شكل نشويم در اين مرحله قبل از اقدام به نصب لولا بايد روي سطح درب مشخص شود اين عمل به دليل جلوگيري از نمايان شدن عيب هاي مانند تابيدگي يا خش‌هاي شديد بر روي سطح درب ميباشد.

مرحله 7: نصب درب، دستگيره، نماي اپن و طبقات

كابينتنصب درب، دستگيره، نماي اپن و طبقات كابينت ها

پس از آماده شدن درب ها، طبقات و نماي اپن اقدام به نصب و جاگذاري آنها ميكنيم پس از نصب درب ها اقدام به تنظيم كليه دربها با فاصله يكنواخت و منظم نسبت به يكديگر مينماييم كه اصطلاحاً به اين عمل ريگلاژ ميگويند و در آخرين مرحله كار اقدام به تميز كردن آشپزخانه ميكنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.