كابينت كلاسيك و نقش مثلث آشپزخانه در طراحي آن

آشنايي با سبك هاي دكوراسيون داخلي

نكاتي براي نگهداري اقلام دارويي و اجاره انبار براي آنها
تفاوت بين اجاره انبار كانتينر ، كانتينر كشتيراني و كانكس
آشنايي با اصول انبارداري و اجاره انبار
اجاره انبار كوچك در غرب تهران
اجاره انبار خانگي در غرب تهران
اجاره انبار در غرب تهران

كابينت كلاسيك و نقش مثلث آشپزخانه در طراحي آن

آشپزخانه مكاني است كه شخص خانه دار بيشترين زمان را در طول روز در آن سپري مي كند

پس بايد طراحي و نقشه آن به طرزي باشد شخص كمتر راه برود و يا بايستد

و با دسترسي آسان به نقاط مختلف آشپزخانه در زمان و انرژي صرفه جويي كند.

به همين دليل براي طراحي نقشه كابينت اصول و ضوابطي در نظر گرفته شده است

تا هر كدام از اعضاي خانواده كه از اين مكان استفاده مي كنند احساس خستگي و كرختي به آنها دست ندهد.

ما در اين مقاله سعي كرده ايم علاوه بر تعريف كوچكي در مورد كابينت كلاسيك مثلث آشپزخانه

را براي شما شرح دهيم و اضافه كرده ايم كه اثل مثل آشپزخانه چه تاثيري در طراحي محيط آشپزخانه شما دارد

 

اصل طراحي مثلث آشپزخانه نيز از اين مورد نشات گرفته است. مهمي كه براي راحتي كار

در طراحي پلان آشپزخانه مطرح شده و البته در گذشته نسبت به امروز كارايي بيشتري داشته است.

كابينت كلاسيك چيست ؟

يكي از با قدمت ترين طراحي ها براي آشپزخانه كابينت كلاسيك است.

استفاده از چوب هاي مستحكم در ساخت اين كابينت ها و اجزاي طرح هاي قديمي و سنتي جذابيت بصري و پوشش دهي بالايي به فضا مي بخشد .

از ويژگي ها كابينت كلاسيك مي توان به يكپارچه بودن ،قرينه سازي و اجراي هنرهاي زيبا و تاريخي مي توان اشاره كرد.

رنگ هاي گرم چوب و تناژ چوبي رنگ به آشپزخانه محيطي گرم و صميمي مي بخشد

در طراحي كابينت هاي كلاسيك از اصول طراحي استفاده زيادي مي شود

كه ما در اينجا به اجراي يكي از اصول به نام مثلث آشپزخانه پرداخته ايم .

پس با ما همراه باشيد

مثلث كار آشپزخانه چيست ؟

سه فعاليت اصلي كه در آشپزخانه رخ مي دهد عبارت است از : پخت و پز، شست و شو و نگهداري مواد غذايي

و سه قسمت از معمول‌ترين مكان‌هاي كاري در آشپزخانه كه اين امور در آنها انجام مي گيرد

​​عبارت‌اند از اجاق‌گاز، فر، ظرف‌شويي و يخچال و فريزر مي‌باشد نظريه مثلث كار آشپزخانه نشان مي‌دهد

كه با قرار دادن اين سه حوزه در مجاورت يكديگر در طراحي كابينت كلاسيك، آشپزخانه كارآمدتر مي‌شود.

هدف از مثلث آشپزخانه ( مهم‌ترين و مركزي‌ترين بخش از طرح‌هاي آشپزخانه از  ۱۹۴۰ تا به امروز ) براي ايجاد

بهترين تفكيك منطقه‌هاي كار در آشپزخانه،كه شلوغ‌ترين فضاي منزل شماست.

و البته سهولت در دسترسي به مناطق مختلف آشپزخانه كه باعث راحتي كار مي شوند.

 

اگر شما ضلع هاي مثلث كابينت آشپزخانه كلاسيك را خيلي دور از يكديگر قرار دهيد،

اين نظريه نشان مي‌دهد كه درحالي‌كه پخت‌وپز غذا را انجام مي‌دهيد، بسياري از انرژي و وقت خود را در رفت و آمد هدر مي دهيد.

اگر آن‌ها بيش‌ازحد به هم نزديك باشند، شما با يك آشپزخانه كوچك و بدون فضاي مناسب براي تهيه و طبخ غذا روبرو مي‌شويد.

اما مفهوم مثلث آشپزخانه در سال‌هاي اخير ديگر مانند قديم خواهان آن‌چناني ندارد و علت آن‌هم اين است كه تا حدودي قديمي شده است.

به‌عنوان‌مثال، مثلث آشپزخانه بر اساس اين ايده مي باشدكه يك فرد كل غذا را تهيه مي‌كند، كه لزوماً در خانواده‌هاي قرن ۲۱ اين‌گونه نيست.

در مورد مثلث آشپزخانه قبل از طراحي كابينت كلاسيك آشپزخانه خود را بدانيد

مفهوم مثلث كار آشپزخانه در سال ۱۹۴۰ توسط دانشكده معماري دانشگاه ايلينوي توسعه داده شد.

اين مفهوم به‌عنوان تلاشي براي استانداردسازي خانه‌هاي قديمي آغاز شد.

هدف اين بود كه نشان دهد كه با طراحي و ايجاد يك آشپزخانه با كابينت كلاسيك با كارايي در ذهن، هزينه‌هاي ساخت‌وساز به‌طوركلي مي‌تواند كاهش چشمگيري داشته باشد.

مباني مثلث كار آشپزخانه

با توجه به اصول طراحي، مثلث كابينت كلاسيك آشپزخانه براي:

  • هر پاي مثلث بين ۱۲۰سانتي متر تا ۲۷۰ سانتي متر  است
  • كل سه طرف مثلث بين ۳٫۶ متر تا ۷٫۹متر است
  • هيچ مانعي (كابينت‌ها، جزيره، و غيره) نبايد يك پاي مثلث كار را قطع كند
  • جريان رفت‌وآمد و ترافيك خانگي نبايد از ميان مثلث كاري باشد
  • با مشكلات استفاده از مثلث آشپزخانه قبل از طراحي كابينت آشپزخانه كلاسيك خود آشنا شويد

    *عدم كارآمدي در آشپزخانه هاي كوچك
    *نامتناسب با طراحي كابينت هاي امروزي
    *تداخل با اصول چيدمان و فنگ شويي

    همه خانه‌ها داراي يك آشپزخانه با كابينت كلاسيك به‌اندازه كافي بزرگ نيستند تا بتوانند يك مثلث را در خود جاي دهند.

  • به‌عنوان‌مثال، آشپزخانه سبك كوچك، كه لوازم و مناطق آماده كردن غذا را در كنار يك ديوار يا دو ديوار موازي با يكديگر قرار دارد، زاويه‌هاي زيادي را ارائه نمي‌دهند.
  • در اغلب خانه هاي كوچك طرح آشپزخانه تك ديواره است و  به همين دليل تمامي رئوس مثلث در يك خط قرار ميگيرند كه اين امر نمونه اي از نقض اين طرح مي باشد.

    آشپزخانه‌هاي باز و مدرن نيز كه با ساختار جديدتري طراحي مي‌شوند اغلب چنين طرح يكنواختي را ندارند.

  • در اين آشپزخانه‌ها، طراحي متمايل بر اين است كه كمتر بر روي مثلث كار تمركز وجود داشته باشد
  • و بيشتر تمركز بر روي مناطق كار آشپزخانه بوده كه ممكن است حتي به سمت ناهارخوري و يا پذيرايي باشد.
  • يك نمونه از يك منطقه كاري، قرار دادن ماشين ظرف‌شويي، ظرف‌شويي، و سطل زباله نزديك به يكديگر باشد تا تميز كردن راحت‌تر شود.

    در آشپزخانه با كابينت كلاسيك اما مدرن امروزي فضاي ناهارخوري و يا صرف صبحانه به كنار آشپزخانه منتقل شده است

  • و همين باعث از بين رفتن خيلي از اصول طراحي است. حتي وجود يك جزيره نيز مي تواند اين طرح را برهم بزند.

    نقش مثلث آشپزخانه در كابينت كلاسيك

     

    مثلث آشپزخانه و فانگ شويي

    يكي ديگر از مشكلات مثلث آشپزخانه ، به‌ويژه در ميان طراحان و خالقان معماري داخلي، اين است كه اغلب اصول طراحي خانه فانگ شويي* را نقض مي‌كند.

  • آشپزخانه يكي از سه اتاق مهم در خانه است تا آنجا كه فانگ شويي نگران آن است.
  • يكي از مهم‌ترين مشكلات مثلث آشپزخانه قرار دادن اجاق‌گاز است بنابراين پشت آشپز به سمت درب آشپزخانه خواهد بود.
  • آشپز در اين سناريو آسيب‌پذير است، كه با فضاي هماهنگ فانگ شويي همخواني ندارد.
  • * فانگ شويي كه به معناي باد و آب است، يك فلسفه و فن باستاني در چين است و براي پيدا كردن
    دكوراسيون مناسب و چيدمان درست اشيا در ساختمانهاي مسكوني، تجاري، باغ و غيره استفاده مي‌شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.